zaterdag 2 oktober 2010

RKC Waalwijk - FC Zwolle, Jupiler League 01-10-2010

Gisteravond stond een aantrekkelijke wedstrijd op het programma in de Jupiler League, de koploper FC Zwolle moest op bezoek bij RKC Waalwijk. RKC is de laatste tijd bezig aan een goede reeks en zou bij winst de aansluiting met de top verwezelijken. Voor Zwolle stond ook nog de eerste periodetitel op het spel en winst zou die veilig stellen. De wedstrijd was bij vlagen aantrekkelijk, wel kende beide ploegen zwakke momenten. Zwolle kwam vlak voor rust verdient op voorsprong. Na de rust kwam er de nodige regen uit de lucht en wist ook RKC met een sterk halfuurtje de achterstand om te buigen in een 3-1 overwinning.
FC Zwolle wist ondanks het verlies toch de periodetitel veilig te stellen, mede door de resultaten van de andere ploegen gisteravond. Kortom goede gevoelens voor RKC en verlies maar toch blijdschap voor FC Zwolle. Meer foto's op Orangepictures.