maandag 27 september 2010

Velo - UDO zondag 26 september 2010

Gisteren vond op "bouwplaats" van Velo de wedstrijd tussen Velo - UDO plaats. Een wedstrijd uit de 2e klasse C. In levendige eerste helft ging het aardig op en neer waarbij vooral Velo iets meer mogelijkheden kreeg. Terwijl het weer steeds fraaier werd ging het spelniveau aardig naar beneden. Velo moest zelfs een paar keer de billen bij elkaar knijpen maar wist uiteindelijk toch de drie punten te behouden.

Voor een verslag op haaglandenvoetbal klik hier.
Voor meer foto's klik hier.

Vitesse Delft - VV Noordwijk 25 september 2010

Afgelopen zaterdag te gast op een winderig maar zo goed als droog sportpark Tanthof zuid. Vitesse Delft wacht nog steeds op punten en het zou toch wel eens tijd gaan worden. Noordwijk draait lekker en ging met een goed gevoel richting Delft.
In de eerste helft deed Vitesse het zo slecht nog niet, men probeerde het in ieder geval wel en kon lang partij geven. Een treffer van Nordwijk aan het eind van de eerste helft zorgde voor een mentale tik, in de tweede helft was Noord duidelijk de beter combinerende ploeg en de Vitesse doelman voorkwam een grotere nederlaag. Het wordt alleen wel tijd dat de boel bij Vitesse gaat lopen.

Voor een verslag op Haaglandenvoetbal klik hier:
Voor meer foto's klik hier:

donderdag 23 september 2010

Westlandia - JOS Watergraafsmeer 19 september 2010

De tweede wedstrijd afgelopen zondag was die van Westlandia - JOS Watergraafsmeer. Wederom een wedstrijd uit de hoofdklasse A. Westlandia kon de goede lijn niet doorzetten en verloor met 1-2 van de bezoekers.
Klik hier voor meer foto's
Klik hier voor een verslag op Haaglandenvoetbal

DHC - Elinkwijk 19 september 2010

Afgelopen zondag stonden er twee wedstrijden op het programma voor mijn persoontje, ofwel beide wedstrijden geheel uitzitten was er niet bij. De eerste helft was ik aanwezig bij DHC - Elinkwijk. Een duel in de hoofdklasse A.